WWII escape room

Het is 7 oktober 1943. De straten van Otwock, Polen, zijn gevuld met Duitse soldaten. Je ontvangt een brief. Hij is van Irena, een goede vriendin van je. De boodschap is heel duidelijk, “HELP ME!“.

Ga jij deze race tegen de klok aan waar bommen, versleutelde radioboodschappen en geheime gangen je pad kruisen?

Kan jij je zenuwen onder controle houden en je een weg banen door deze bloedstollende escape room?

Aantal spelersPrijs
5 of minder spelers€30,-
6 spelers (+€5)€35,-
7 spelers (+€5)€40,-

Een spelleider leest het verhaal (fase 1) en loodst je door het hele spel (fase 2). De spelers noteren of schetsen zo goed mogelijk de details die de spelleider hen vertelt. Er zijn geen visuals, alles wordt door je eigen verbeelding voorgesteld.

Na het verhaal begint de tijd te lopen en is het aan de spelers om de spelleider in actie te zetten door hem/haar instructies te geven.

Deze escape room is gedesignd om met 5 personen te spelen, maar hij kan ook met meer of minder gespeeld worden.

Indien je met meer dan 5 speelt, wordt er een kleine meerkost per persoon aangerekend.

Wij raden aan niet met minder dan 3 of meer dan 7 personen te spelen. Wil je toch met een grotere groep spelen, dan kan je altijd in kleinere groepen spelen en strijden om de kortste tijd, altijd plezant!

Je hebt 1 uur de tijd om te ontsnappen. Je rekent best 1u30min met de opstart en uitleg er bij.

De virtual room wordt 15′ voor aanvang open gezet, zodat iedereen rustig kan inloggen en zich klaar kan  maken voor de escape room. Na 15′ vervoegt de verteller de groep en gaat het spel écht van start.

Momenteel is de slaagkans 55%, maar laat dat jullie zeker niet afschrikken! Wie weet beat jouw team wel de beste tijd!

Het spel is gericht op mensen die graag out-of-the-box denken en vraagt wat inlevingsvermogen en teamwork. In principe kan iedereen vanaf 12 jaar deelnemen, al is het wel aangeraden om enkele volwassene in het team te hebben.

Speel het spel en steun hiermee het Brick by Brick Fonds. Vóór het afronden van je betaling kan je vrijblijvend kiezen een extra bijdrage, bovenop het inschrijvingsgeld, te leveren aan het fonds.

Brick by Brick bestaat ondertussen 4 jaar. De vereniging kwam tot stand toen familie en vrienden van de kleine Briek Torresan iets terug wilden doen voor de instanties die hem vooruit hielpen. Briek werd geboren met een chromosomale afwijking, waardoor hij een mentale en fysieke beperking heeft.

Storten jullie liever rechtstreeks aan het fonds? Gebruik onderstaand rekeningnummer.

BE30 7370 4627 5511

Meer info over Brick by Brick vind je op de Facebookpagina

 

Probeer nu een digitale escape room vanuit uw kot!

Gebruik de code OLYMPISCHGOUD voor 30% korting!

(Geldig tot 8 augustus 2021)

Schrijf je team in op een tijdslot!

Meer info? Klik hier.