Smoefeltocht

Op zaterdag 11 mei 2019 gaat de allereerste Smoefeltocht door ten voordele van het Oehoe Bergkamp naar Zwitserland!

Een gezellige wandeling door de straten van Knokke-Heist, dé ideale uitstap met vrienden en familie. Je leert er de begeleiders en organisatoren van het eerste Oehoe Bergkamp kennen. Op de route voorzien wij enkele stops waar je kan genieten van lekker gebak en drankjes. Ook na de wandeling kan je nog even nagenieten en bijpraten in onze pop-up bar op de speelplaats van het Sibe. Inschrijven voor deze tocht kan door hieronder op de knop te klikken! Tot dan!

De tocht gaat door op 11 mei. Je kan de wandeling starten tussen 14u en 16u aan de speelplaats van het Sint-Bernardusinstituut: Sportlaan 4, 8300 Knokke-Heist. De tocht eindigt hier ook.

 

De wandeling duurt ongeveer een uurtje zonder stops, perfect om de bergschoenen in te lopen en je klaar te stomen voor deze zomer.
De bar zal open blijven tot 19u, genoeg tijd dus om gezellig na te praten. 

De standaardprijs is 15 euro per persoon. Dit is inclusief: de wandeling, 1 hapje/drankje per stop en een drankje aan de bar bij de finish)

Kinderen jonger dan 10 jaar betalen 12 euro. Dit is inclusief: de wandeling en 1 hapje/drankje per stop)

Heb je vragen die hier nog niet beantwoord zijn? Of wil je graag meehelpen op de dag zelf? Stuur gerust een mailtje naar: info@oehoe.net!

 

Probeer nu een digitale escape room vanuit uw kot!

Gebruik de code OLYMPISCHGOUD voor 30% korting!

(Geldig tot 8 augustus 2021)

Schrijf je team in op een tijdslot!

Meer info? Klik hier.