Olympic Escape Room

Hey beste atleet,

Dakar was prachtig en jij hebt fantastisch goed gepresteerd, nogmaals proficiat! Het feestje achteraf mocht er ook zijn. Nu staan jullie nog voor één groot probleem. Kan jij samen met de andere topatleten ook dit obstakel overwinnen? Efficiëntie, snelheid en samenwerking is de sleutel tot succes, maar dat hoef ik jou als topsporter niet te vertellen.

Aantal spelersPrijs
5 of minder spelers€42,-
6 spelers (+€7)€49,-
7 spelers (+€7)€56,-

Een spelleider leest het verhaal (fase 1) en loodst je door het hele spel (fase 2). De spelers noteren of schetsen zo goed mogelijk de details die de spelleider hen vertelt. Er is ook een website om visueel te ondersteunen wat de spelleider vertelt.

Na het verhaal begint de tijd te lopen en is het aan de spelers om de spelleider in actie te zetten door hem/haar instructies te geven.

Deze escape room is gedesignd om met 5 personen te spelen, maar hij kan ook met meer of minder gespeeld worden.

Indien je met meer dan 5 speelt, wordt er een kleine meerkost per persoon aangerekend.

Wij raden aan niet met minder dan 3 of meer dan 7 personen te spelen. Wil je toch met een grotere groep spelen, dan kan je altijd in kleinere groepen spelen en strijden om de kortste tijd, altijd plezant!

Je hebt 1 uur de tijd om te ontsnappen. Je rekent best 1u30min met de opstart en uitleg er bij.

De virtual room wordt 15′ voor aanvang open gezet, zodat iedereen rustig kan inloggen en zich klaar kan  maken voor de escape room. Na 15′ vervoegt de verteller de groep en gaat het spel écht van start.

Het spel is gericht op mensen die graag out-of-the-box denken en vraagt wat inlevingsvermogen en teamwork. In principe kan iedereen vanaf 12 jaar deelnemen, al is het wel aangeraden om enkele volwassene in het team te hebben.

Speel het spel en steun hiermee het Brick by Brick Fonds. Vóór het afronden van je betaling kan je vrijblijvend kiezen een extra bijdrage, bovenop het inschrijvingsgeld, te leveren aan het fonds.

Brick by Brick bestaat ondertussen 4 jaar. De vereniging kwam tot stand toen familie en vrienden van de kleine Briek Torresan iets terug wilden doen voor de instanties die hem vooruit hielpen. Briek werd geboren met een chromosomale afwijking, waardoor hij een mentale en fysieke beperking heeft.

Storten jullie liever rechtstreeks aan het fonds? Gebruik onderstaand rekeningnummer.

BE30 7370 4627 5511

Meer info over Brick by Brick vind je op de Facebookpagina

 

Probeer nu een digitale escape room vanuit uw kot!

Gebruik de code OLYMPISCHGOUD voor 30% korting!

(Geldig tot 8 augustus 2021)

Schrijf je team in op een tijdslot!

Meer info? Klik hier.