Digital Escape Rooms

COVID-19 houdt ons allemaal in zijn greep. Grote evenementen of bijeenkomsten zijn niet mogelijk en dat moeten we met z’n allen respecteren. Toch wil dat niet zeggen dat we ons niet mogen amuseren. Kom virtueel samen en speel een van onze digitale escape rooms met enkele vrienden, collega’s, familieleden, huisdieren, … Baan je een weg uit de escape room door samen te werken met je medespelers en de juiste vragen te stellen aan de spelleider!


Iets nog niet helemaal duidelijk? Wij helpen graag! info@oehoe.net

Wil je onze escape rooms spelen met grote groepen? Op zoek naar een online teambuilding? Klinkt je eigen custom made escape room niet super cool?  Voor meer informatie over het concept en prijs, contacteer info@oehoe.net

Hoe gaat het in z’n werk?

1. Kies welke digitale escape room je wil spelen. (Voor meer informatie over elke escape room, klik op de afbeeldingen.)

2. Schrijf je team van 3 tot 7 personen in en kies een moment waarop je het spel wil spelen. Het gaat hier om het aantal spelers, niet om het aantal ingelogde toestellen. Dit kunnen dus meerdere mensen uit hetzelfde huishouden zijn, of op verschillende locaties. 

3. Wij sturen je een mail met bijkomende informatie en een link naar de virtuele room.

4. Eén van onze spelleiders zal jullie begeleiden. Hij/zij leest een verhaal voor. Het is aan jullie om de details uit het verhaal te schetsen, noteren, visualiseren, …*

5. Tracht binnen de tijd uit de escape room te raken door te overleggen, samen te werken en je krachten te bundelen.

* sommige escape rooms worden ondersteund door een website, extra visuals, etc.

 

Probeer nu een digitale escape room vanuit uw kot!

Gebruik de code OLYMPISCHGOUD voor 30% korting!

(Geldig tot 8 augustus 2021)

Schrijf je team in op een tijdslot!

Meer info? Klik hier.