Bergkamp

FOTO's!!! 📷🎥 - Terugblik op een prachtige zomer

Via deze linken kunnen jullie terugblikken op het Oehoe Bergkamp 2019.                                                                                 © All rights reserved to Oehoe vzw.*

 

*De foto’s mogen enkel worden gebruikt door Oehoe Bergkampers voor niet commercieel gebruik.

Terugkomst in Knokke-Heist

Nieuwe geschatte aankomsttijd: 8u à 8u15

Aan alle mooie liedjes komt jammer genoeg een einde. Morgen komen wij terug thuis. De geschatte aankomsttijd is voorlopig 8u45​, maar wij zullen deze pagina af en toe updaten, dus blijf ons volgen om te weten wanneer we in Knokke zullen zijn (men zegge het voort).

We zien jullie dan wel op de Meerlaan 2.

Graag zeggen we jullie morgenvroeg bij aankomst een goede morgen en nemen we afscheid van de deelnemers, want zo 2 weken samen op schok creëert zeker een speciale band. Het is leuk als jullie ons daar nog even de tijd voor geven. 🙂

*De vlog heeft af en toe wat vertraging doordat het uploaden heel wat tijd vraagt en het internet hier in Zwitserland niet super werkt. Gelukkig hebben we geen internet nodig om ons te amuseren in deze prachtige bergen!

De vlogs volgen eerstdaags na aankomst hier op de website.

Reeds vele jaren werd Bergkamp georganiseerd door vzw Knal voor de kinderen van het Sint-Bernardusinstituut te Knokke-Heist. Helaas besloot Knal dit fantastisch kamp niet meer te organiseren. Wij als Oehoe team wilden deze traditie heel graag in stand houden. Met een creatief en ervaren team zal ook Oehoe voor een uitdagend, origineel en sportief programma zorgen.

Bedankt aan alle wandelaars, koks en begeleiders!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden: Instagrampost

Een gezellige wandeling door de straten van Knokke-Heist volledig ten voordele van Oehoe Bergkamp, dé ideale uitstap met vrienden en familie. Op de tocht leer je de begeleiders en organisatoren van dit kamp kennen. Op de route voorzien wij enkele stops waar je kan genieten van lekker gebak en drankjes. Ook na de wandeling kan je nog even nagenieten en bijpraten in onze pop-up bar op de speelplaats van het Sibe. Inschrijven voor deze tocht kan door hieronder op de knop te klikken! Tot dan!

De tocht gaat door op zaterdag 11 mei. Je kan de wandeling starten tussen 14u en 16u aan de speelplaats van het Sint-Bernardusinstituut: Sportlaan 4, 8300 Knokke-Heist. De tocht eindigt hier ook.

De wandeling duurt ongeveer een uurtje zonder stops, perfect om de bergschoenen in te lopen en je klaar te stomen voor deze zomer.
De bar zal open blijven tot 19u, genoeg tijd dus om gezellig na te praten. 

De standaardprijs is 15 euro per persoon. Dit is inclusief: de wandeling, 1 hapje/drankje per stop en een drankje aan de bar bij de finish.

Kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 12 euro. Dit is inclusief: de wandeling en 1 hapje/drankje per stop.

Heb je vragen die hier nog niet beantwoord zijn? Of wil je graag meehelpen op de dag zelf? Stuur gerust een mailtje naar: info@oehoe.net

Hou zeker onze website, Facebookpagina of Instagrampagina in de gaten, daar vind je doorheen het jaar alle informatie over de activiteiten van Oehoe!

 

Probeer nu een digitale escape room vanuit uw kot!

Gebruik de code OLYMPISCHGOUD voor 30% korting!

(Geldig tot 8 augustus 2021)

Schrijf je team in op een tijdslot!

Meer info? Klik hier.