fbpx

Bergkamp

Bestel jouw wafels bij één van de bergkampers!

Hou jij van wafels en wil je dit eerste Oehoe Bergkamp een duwtje in de rug geven. Bestel nog snel jouw wafels bij een Bergkamper, BKbegeleider of BKkok.

De bestelling kan ten laatste tot 15 juli 2019 worden doorgegeven.

1 doos = 10 euro *
*10 dozen = 1 gratis; Help jij de BK’ers aan een gratis doos ambachtelijke wafels?

Reeds vele jaren werd Bergkamp georganiseerd door vzw Knal voor de kinderen van het Sint-Bernardusinstituut te Knokke-Heist. Helaas besloot Knal dit fantastisch kamp niet meer te organiseren. Wij als Oehoe team wilden deze traditie heel graag in stand houden. Met een creatief en ervaren team zal ook Oehoe voor een uitdagend, origineel en sportief programma zorgen. Ben je geïnteresseerd om dit jaar ook deze fantastische ervaring mee te maken? Kom dan op woensdag 16 januari 2019 om 19u30 naar het Cultuurcentrum Scharpoord of blijf deze pagina goed volgen voor meer informatie!

De datum en het land kunnen we je alvast meegeven: 16/07/2019 – 27/07/2019 te Zwitserland. De exacte locatie ligt al vast maar daarvoor houden we jullie nog even in spanning…. 😉

Bedankt aan alle wandelaars, koks en begeleiders!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden: Instagrampost

Een gezellige wandeling door de straten van Knokke-Heist volledig ten voordele van Oehoe Bergkamp, dé ideale uitstap met vrienden en familie. Op de tocht leer je de begeleiders en organisatoren van dit kamp kennen. Op de route voorzien wij enkele stops waar je kan genieten van lekker gebak en drankjes. Ook na de wandeling kan je nog even nagenieten en bijpraten in onze pop-up bar op de speelplaats van het Sibe. Inschrijven voor deze tocht kan door hieronder op de knop te klikken! Tot dan!

De tocht gaat door op zaterdag 11 mei. Je kan de wandeling starten tussen 14u en 16u aan de speelplaats van het Sint-Bernardusinstituut: Sportlaan 4, 8300 Knokke-Heist. De tocht eindigt hier ook.

De wandeling duurt ongeveer een uurtje zonder stops, perfect om de bergschoenen in te lopen en je klaar te stomen voor deze zomer.
De bar zal open blijven tot 19u, genoeg tijd dus om gezellig na te praten. 

De standaardprijs is 15 euro per persoon. Dit is inclusief: de wandeling, 1 hapje/drankje per stop en een drankje aan de bar bij de finish.

Kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 12 euro. Dit is inclusief: de wandeling en 1 hapje/drankje per stop.

Heb je vragen die hier nog niet beantwoord zijn? Of wil je graag meehelpen op de dag zelf? Stuur gerust een mailtje naar: info@oehoe.net

Hou zeker onze website, Facebookpagina of Instagrampagina in de gaten, daar vind je doorheen het jaar alle informatie over de activiteiten van Oehoe!