fbpx

Aankomende activiteiten

Er zijn geen geplande activiteiten in de nabije toekomst of toch? Check hier een Corona-proof-teambuilding! Virtueel wel is waar, maar niet getreurd, binnenkort komen er weer nieuwe live evenementen aan! Blijf onze website in de gaten houden voor meer info.

Speel hier een Corona-proof-teambuilding

COVID-19 houdt ons allemaal in zijn greep. Grote evenementen of bijeenkomsten zijn niet mogelijk en dat moeten we met z’n allen respecteren, toch wil dat niet zeggen dat we ons niet mogen amuseren. Kom virtueel samen en speel deze escape room met enkele vrienden, collega’s, familieleden, huisdieren, …

Deelnemen is volledig gratis en kan op 2 manieren.

 

Een spelleider leest het verhaal (fase 1) en loodst je door het hele spel (fase 2). De spelers noteren of schetsen zo goed mogelijk de details die de spelleider hen vertelt. Er zijn geen visuals, alles wordt door je eigen verbeelding voorgesteld.

Na het verhaal begint de tijd te lopen en is het aan de spelers om de spelleider in actie te zetten. Geef duidelijke instructies aan de spelleider zoals: “Lees wat er op de pianotoetsen geschreven staat.”

Heb je nog nooit eerder een dergelijk escape room gespeeld/verteld? Boek dan een tijdslot bij een externe verteller, zo kan iedereen in de groep het spel spelen.

Er is geen minimum of maximum aantal deelnemers. Je kiest zelf met hoeveel je het spel speelt, 3 tot 6 personen is aan te raden. 

Je hebt 1 uur de tijd om te ontsnappen. Je rekent best 1u15min met de uitleg er bij, maar sommigen deden het ook al op 53 minuten!

Momenteel is de slaagkans 55%, maar laat ons zeker weten via Facebook, Instagram, mail of in de reacties hieronder of het jullie is gelukt en in welke tijd.

Het spel is gericht op mensen die graag out-of-the-box denken en vraagt wat inlevingsvermogen en teamwork. In principe kan iedereen vanaf 12 jaar deelnemen, al is het wel aangeraden om enkele volwassene in het team te hebben.

Je leest het goed, het spel is volledig gratis. Het spel werd met veel liefde gemaakt om de COVID-19 lockdown iets dragelijker te maken en bieden we dan ook graag aan iedereen aan.

Wil je toch een vrije bijdrage storen? Stort dan op de rekening van het Brick by Brick Fonds.

BE30 7370 4627 5511

Brick by Brick is een vzw die ondertussen 4 jaar oud is. De vereniging kwam tot stand toen familie en vrienden van de kleine Briek Torresan iets terug wilden doen voor de instanties die hem vooruit hielpen. Briek werd geboren met een chromosomale afwijking, waardoor hij een mentale en fysieke beperking heeft.

Schrijf jouw team in op een van de tijdslots en boek je eigen verteller.

 

De verteller verstuurt een Zoom-meetingrequest op het afgesproken tijdstip.

Download het spel zelf, duid een verteller aan in je vriendengroep en speel op een moment dat jullie zelf willen.

 

*SPOILER ALERT: door het spel te downloaden vind je niet enkel het verhaal, maar ook de oplossingen, dit mag dus enkel door de verteller gedownload worden, zoniet zal je wel heel snel ontsnappen.

Vond jij het een leuk spel? Stort vrijblijvend een kleine bijdrage voor het goede doel 
Brick by Brick.

BE30 7370 4627 5511

Brick by Brick is een VZW die zich inzet voor kinderen met een beperking. Via verschillende acties zamelt de VZW geld in om zorginstanties te helpen. Klik op hun logo voor meer info.

 

 

SHARE THE FUN!

Laat je vrienden weten wat jij er van vond en hoe snel je ontsnapt bent!

Vergeet ons niet te taggen op Facebook en Instagram:

Facebook: @BRICKBYBRICKfonds & @OehoeEvents
Instagram: @BRICKBYBRICKVZW & @Oehoe.Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Probeer nu een digitale escape room vanuit uw kot!

Download het spel of schrijf je team in op een tijdslot!

Meer info? Klik hier.